Retur Produse - CasuteCatei.ro

Conditii de returnare

   Avand in vedere ca firma CăsuțeCăței SRL isi desfasoara activitatea de comercializare online, doreste sa fie in conformitate cu normele ce reglementeaza activitatea si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii.

OG nr.130/2000, art.7 alin.1 prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"

   Asadar clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa notifice firma CĂSUȚECĂȚEI SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

   In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele: contravaloarea transportului va fi suportata de client; produsele returnate trebuie sa fie noi; in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita schimbarea cu o alta marime. Daca aceste conditii sunt indeplinite, vom returna in cel mult 14 zile dupa ce intram in posesia coletului retur, contravaloarea produselor achitata de client.

Coletul retur trebuie sa fie insotit de formularul de retur completat.

Rambursarea banilor se face prin banca in contul IBAN al clientului. 

   Totodata prin aceasta lege sunt stipulate urmatoarele: “Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate”. Prin urmare comenzile speciale solicitate, vor intra in aceasta categorie.

  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. CĂSUȚECĂȚEI SRL va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii coletului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

NOTA: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalaj original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.